torstai 26. heinäkuuta 2012

Päivän siirto

Tänään metsästän kuvia ompeluksistani. Tämä on ensimmäinen tekemäni neulavihko. Ja toistaiseksi myös ainoa. Tuo oli sellainen harjoituskappale ilman minkäänlaista ohjetta, mutta on kyllä osoittautunut äärettömän tarpeelliseksi. Pitäisi vaan tehdä toinenkin, kun noita silmäneuloja on kertynyt melkoisesti. Voisi sitten lajitella :-)


Pienten kirjasten lisäksi rakastan kaikenlaisia kukkaroita ja pussukoita. Osallistuin jokunen vuosi sitten aikuisopiston kukkaro-kurssille ja tässä ensimmäiset tuotokset...


... ja tässä vähän isompana. Näitä täytyy tehdä lisää!

Öh, tuota, näitä kuvia ei ollutkaan sitten enempää, kun jostain syystä tuo valmistuneiden kuvaaminen on jäänyt toteuttamatta. Täytynee korjata tilanne lähiaikoina.

2 kommenttia:

  1. Onko sulla joku fiksu systeemi millä saat nuo kehykset siististi paikalleen ? Mä saan ne aina kolhittua jotenkin, muuten kyllä tykkäisin tehdä tällasia:-)

    VastaaPoista
  2. Joo, ne kyllä helposti menee muhkuroille, jos ei ole varovainen. Olin pussukka-kurssilla, jossa opettaja käytti kehysten puristamiseen pihtejä, jonka "leukoihin" hän oli kiinnittänyt kapeat, pitkulaiset, nahalla pehmustetut puupalikat. Sillä systeemillä olen minäkin onnistunut, mutta kyllä siinäkin tarvitsee varoa, ettei hampaat irvessä pihtejä purista ;-) Ja ne palikat oli vain sen kokoisia, että kehyksen reuna näppärästi mahtui niihen väliin. Hirveän vaikea selittää, kysy, jos tarvitsee lisäselitystä :-)

    VastaaPoista