torstai 16. elokuuta 2012

Mitähän tästä?


Hoh-hoijaa... Yhtä kangaskasaa penkoessani löysin tämän tekeleen. Tuo on ihan ensimmäisellä tilkkutyö-kurssilla tekemäni hirsimökki-harjoitelma. Tai hirsimökki-muunnos, oikeustalon portaat se taisi olla. (Syvä huokaus) mitähän tuostakin tekisi, vai tekisikö mitään? Tuo jäi "vähän" vaiheeseen, kun tuota tummanvihreää kangasta ei ollut tuon enempää.

Nyt muistuikin mieleeni ajatuksia tuosta ensimmäisestä kurssista. Olin perinyt äidiltäni kaikki tarvittavat välineet (leikkuualusta, viivain ja leikkuri) ja hillittömän määrän kankaita. Ne lisättynä omaan hillittömään kangasvarastooni totesin tuolloin, että kyseiselle kurssille en aio ostaa yhtään mitään, en ainakaan kangasta :-) Mutta niinhän siinä sitten kävi, että ensimmäisen kurssin sinnittelin olemassa olevilla kankailla, mutta jo seuraavalle piti ostaa "ihan oikeita" tilkkutyö-kankaita ja sitten lisää ja... Millä ihmeellä saadaan kangasvarastoa pienemmäksi, kun aina vaan haluaa ostaa uusia?


Mutta vielä tuohon tämän postauksen työhön. Ehkä voisin tehdä siitä pöytäliinan leikkaamalla julmasti liiat pois ja lisäämällä reunukset kuvan tyyliin? Pistetään harkintaan.

3 kommenttia:

 1. Hyvä idea, liinaksi tuo sopisi oikein hyvin:)

  VastaaPoista
 2. Taidan olla samanlainen "keräilijä" kuin sinäkin mitä noihin marikankaisiin tulee. Käsintikkauksessa ne kyllä ovat vähän paksuja ja hitaita työstää mutta niin ihania väreiltään ja kuosiltaan.
  Tuosta pöytäliinasta en kyllä poistaisi mitään, laittaisin punaista ensin ympärille ja sitten vihreitä lisukkeiksi, uloimmaksi leveän kaitaleen.
  Löysin tänne Kvilttaajan kautta ja tulen toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne, tervetuloa uudestaan :-)

   Poista