tiistai 21. elokuuta 2012

Säästääkö vai eikö säästää?


Nyt joku vois tulla ja potkaista meikäläistä takalistoon ja sanoa, että kaikkea ei tarvitse säästää :-) Kokeiltiin viime syksyn tilkkutyö-kurssilla tilkkumaalausta ja siihen piti tietysti olla paljon kangassilppua. Harjoitustyöstäni tuli kaikkea muuta kuin esittelykelpoinen ja totesinkin, että ei se ollut ehkä mun juttu, kun en osannut tehdä yhtä hienoja tauluja kuin Noriko Endo (olen pahemman luokan perfektionisti). Mutta siitä huolimatta sen jälkeen minun on ollut todella vaikeaa heittää pois kangassuikaleita :-\ Siis eihän sitä voi tietää, milloin se tilkkumaalaus-into iskee ja voi kai sitä tehdä muunkinlaisia töitä kuin em. taiteilija :o)

Nyt tää menee taas leikkaamaan neliöitä (ja säästää ne silput) ja toivoo, että saisi edes hetken tehdää hommaa ilman apulaista :-)

3 kommenttia:

 1. LOL, niinpä niin. Kvilttaajalta olen oppinut yhden ihana lauseen ja muistan sen helposti. Se kuuluu näin : ' Vapautan itseni tästä tilkusta '

  Perkain juuri vanhempieni kuolinpesää ja toivon että omani joskus olisi tyhjempi.

  Tsemppiä : D

  VastaaPoista
 2. Samoissa mietteissä kuin Soilekin. Sanon usein itselleni ihan ääneen "en tarvitse tätä" ja siirrän sen kissayhdistykselle menevään pussiin jonka kiikutan sitten tilkkukurssille jämälaatikkoon. Minustakaan ei tulisi tilkkumaalaria.

  VastaaPoista
 3. Eli yhdistettynä "Vapautan itsenä tästä tilkusta, en tarvitse tätä" :-) Sitä kun vielä pystyisi noudattamaan...

  VastaaPoista