keskiviikko 8. elokuuta 2012

Vanhasta uutta ja tarpeellista

Kaikilla, ainakin melkein kaikilla, tilkkuilijoilla on suunnitteluseinä (design wall). Ja se on kyllä ihan mahdottoman hyvä apulainen. Minulla ei sitä vielä eiliseen asti ole ollut, mutta nyt on :-)


Minulla oli iso puukehyksiin pingotettu kangastaulu, josta en tykännyt ja joka ei sitä paitsi kokonsa vuoksi mihinkään seinälle mahtunut. Sen sijaan, että olisin kantanut sen roskiin päätinkin kokeilla, saisinko siitä aikaan sen kauan kaipaamani suunnitteluseinän. Kuvassa tulos vielä vähän keskeneräisenä. Pohja on nastoilla kiinni kehyksessä, kun halusin ensin kokeilla tuon toimivuutta, mutta hyvin näyttää asiansa ajavan. Minulla ei ollut eiliseen hätään muuta pohjamateriaalia saatavilla kuin silitettävää tukihuopaa, mutta ihmeen hyvin tilkut siinä kestävät kiinni ilman nuppineuloja. Paitsi erittäin tuulisella kuvaushetkellä parvekkeella. Sain useamman kerran juosta kiinni noita muutamaa tilkuntekelettä ja kamalalla kiireellä napata kuvan ennen kuin taas ehtivät lentää pois :-)

Jätin siis sen taulukankaan kiinni kehykseen, joten ajattelin silittää tuon huovan siihen kiinni. Ainoa vielä mietityttävä asia on tuon "seinän" koko. Se ei näytä mitenkään kamalan isolta, mutta on kuitenkin sen verran kookas, ettei sille ihan vakituista paikkaa huushollistamme löydy. Eli joudun sitä siirtelemään paikasta toiseen aina tilanteen mukaan. Mutta ehkä sen kestää, kun ajattelee siitä koituvaa hyötyä :-)

1 kommentti:

  1. Hyvä idea valmistaa suunnitteluseinä:)
    Muutama vuosi sitten ostin suunnitteluseinäksi tarkoitetun kankaan ja tarpeellinen on ollut;)

    VastaaPoista