maanantai 3. syyskuuta 2012

Autokaavan hienosäätöä

Kaikkien tietokoneohjelmien käytössä voi kehittyä, niin myös käyttämässäni tilkkutyö-ohjelmassa. En ole siinä vieläkään mikään mestari, mutta jatkan opiskelua. Jotenkin on vaan hauskaa kokeilla, miten saada aikaan kuvasta tilkkutyömalli. Auto on mielestäni melkoisen helppo harjoituskohde, ehkä. Tein tänään uuden version punaisesta autosta, hieman tarkemman hieman pyöreämmillä renkailla :-)Se on tietysti tosiasia, että mitä todenmukaisemman mallista tekee, sitä enemmän siinä on ommeltavia osia.

Apua! Nyt tuli mieleen, että eihän vaan kukaan ajattele, että haluan matkia Kvilttaajan hienoa varis-projektia? Se ei mitenkään ole tarkoitukseni. Innostuin vaan leikkimään tuolla ohjelmalla ja ajattelin jakaa kokeiluni tulokset muiden iloksi(?) ja ihmeteltäväksi :-)

4 kommenttia:

 1. Heissan, sä nostat oppimisen ihan uudelle tasolle. Olet saanut extra huomion mun blogissani.

  VastaaPoista
 2. Harmi, että tuo ohjelma ei toimi koneessani. Todella mielenkiintoinen auto. Olen suorastaan ylpeä, että vaatimaton yritykseni sai sinut inspiroitumaan. Blogini tarkoituksena on levittää tilkkuilun ilosanomaa. Olisi aika makeaa, jos tekisit autoista rinnakkaisprojektin variksilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, tuohon en kyllä kykene :-/ Mutta kaikki mikä liittyy tietokoneisiin saa minut innostumaan ja kun siihen voi vielä yhdistää käsityöharrastuksen, niin voisiko parempaa olla :-)

   Poista
 3. Nämä siun palapelit on ihan uskomattomia!

  VastaaPoista