lauantai 20. lokakuuta 2012

Kissan mielipide?

Päätin eilen ottaa kuvan yhdestä keskeneräisestä projektista, johon mm. pääsen käyttämään Miljan tuomia kankaita. Ja kun asuu kissataloudessa voi olla varma, että siellä missä tapahtuu, siellä on myös kissa... ainakin toinen.


Pitäisiköhän tuo nyt ymmärtää Turon mielipiteenä kuusiopeiton alulle? ;-D

Tuo on taas yksi niistä "ei koskaan"-jutuista. Vielä vuosi sitten ajattelin, että hexagonien (joista olen alkanut käyttää nimitystä "kuusio") ompelu käsin ei ole todellakaan mun juttu, mutta kuinkas siinä kävikään? Anna sille pikkusormi niin... Tässä työ, jota teen aina silloin tällöin, joten se etenee erittäin hitaasti. Noita "kukkia" on kyllä kasattuna enemmänkin, mutta yhdistettynä on vasta nuo muutamat.

6 kommenttia:

 1. Juu, tää on niitä tilkkujuttuja jotka venyy ja venyy, valmiiksi tulemisesta ei tietoakaan, ainakaan minulla. 10 vuotta on varmaan mulla ollut tekeillä ja tällä vauhdilla valmis ties koska.
  Mutta se kyllä on sanottava että hyvin terapeuttista toimintaa, telkkaria ei voi edes kuvitella samalla katsovansa muuten pistää sormeensa.
  Sinulla on ainakin valittu sopiva välikangasväri, itse erehdyin sellaiseen sekalaiseen joten taitaa mennä purkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää on sellainen kesätyö, parvekkeella lämpimässä auringonpaisteessa hyvällä mielellä ilman stressiä jne. Koska Suomessa tuota kesää on valitettavasti rajallinen määrä, niin edistymistä tapahtuu harvoin. Mutta tuohon saa upotettua niitä pieniä jämäpaloja oikein mukavasti, joten aion jatkaa.

   Poista
 2. Sehr schöne Hexagons.
  Liebe Grüße Grit

  VastaaPoista
 3. Kiva kuva, ehkäpä kissalla on oma mielipiteensä:)

  VastaaPoista
 4. Hexagoneista saa vaikka mitä kaunista. Miljan kankaat leviävät ympäriinsä, minullakin on kenkälaatikollinen pieniä neliöitä. En ensin huomannut koko kissaa kuvassa! Kiva ilme kaverilla.

  VastaaPoista