perjantai 30. elokuuta 2013

Alkajaisiksi oma kuva

Eilen oli ensimmäinen Taito Uusimaan Vantaan Aiku-Helmen kahdeksannen aikuisryhmän oppitunti. Meitä oli paikalla 13 (jos oikein muistan) innokasta naista opettajan (Tiina Valaranta) lisäksi. Alku meni tutustuessa ja alkuinfossa, mutta päästiinhän me vähän puuhastelemaankin :-)


Rautalangasta ja lisukkeista pääsi jokainen muotoilemaan oman kuvansa, jotka sitten ripustettiin seinälle ns. luokkakuvaksi :-) Ensimmäinen reaktio oli tietysti "iik, en osaa", mutta se meni onneksi  nopeasti ohi. Onko tuo sitten näköinen, onkin jo ihan toinen juttu, mutta minua se kuitenkin esittää :-)

Pinnan sommittelu oli varsinaisena oppiaiheena ja saimme tehtäväksi piirtää ornamenttia geometrisista kuvioista ja sitä sitten seuraavalla kerralla jatketaan.

Tästä se lähtee, neljän vuoden käsityön taiteen perusteiden opiskelu :-)

4 kommenttia:

 1. Hauska kuva, mutta mielestäni et juurikaan näyttänyt tuollaiselta kun tavattiin. Neljän vuoden opinnot on aika pitkä rupeama. Onnea ja iloa opintojen matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, taisi olla silloin lyhyemmät hiukset, eikä ollut silmälaseja nenällä ;-D

   Poista
 2. Hauska kuva! Yhdennäköisyydestä ei ole tietoa. Onnea opiskeluihin! Tuollaisesta en ollut aiemmin kuullutkaan, varmasti mielenkiintoiet vuodet edessä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnentoivotuksista :-)

  VastaaPoista