tiistai 19. elokuuta 2014

Syksyä ilmassa

Kesä on kohta takana ja syksy saapuu. Ja taivaalta tulee vettä kuin saavista kaataen. Mutta ei se mitään, syksy tietää käsityökurssien alkamista :-) Viime viikolla innoissani ilmoittauduin taas kolmelle "vanhalle tutulle" kurssille: tilkkutöihin, "hyväntekeväisyyskäsitöihin" ja yhdelle laukkukurssille. Siinä sitä taas on syksyksi ohjelmaa. Sitä pitsinnypläystä ei vaan vieläkään Vantaan kurssitarjonnasta löydy, hitsiläinen.

Kaivoin siinä innostuksissani sitten esiin yhden vuosi sitten aloitetun työn...

... ja sain sen jopa valmiiksi. Tällä tekniikalla oli joku japanilainen nimi, mutta enhän minä sitä enää muista. Oli ihan hauska tekniikka, mutta tuskin enempää tätä tulen tekemään. Tuli silloin vuosi sitten valittua ihan tarkoituksella syksyiset värit, valmistuminen vaan  viivähti (niin kuin minulla yleensä). Tein vähän omia muutoksia tuohon, kun ei yksinkertaisesti huvittanut ommella kulmiin 3D-kukkasia, vaikka varmasti olisivat olleet tosi hienot. Päädyin niiden sijaan kirjomaan kukkien muodot. Ja tuo pirskatin keskusympyrä on omaa keksintöä, ja juuri huomasin, että sehän ei ole alkuunkaan keskellä. Häiritsee niin paljon, että taidan irrottaa ja ommella uudestaan.

Täytyy vielä kaivella varastoja, josko löytyisi joku toinenkin (ja kolmaskin ja neljäskin ja...) työ, minkä voisi tehdä loppuun ennen uusia haasteita.

5 kommenttia:

 1. Sataa tosiaankin! Loma on loma, vaikka sataisi kuinka. Ihan selvästi olet jo syksyn tunnelmissa. Ihanat syksyn värit tuossa työssäsi ja kiva tekniikka.

  VastaaPoista
 2. Sataa ja tuulee - onneksi on sellaiset harrastukset, ettei sää menoa haittaa :) Hauska nähdä tuota japanilaista mallia toteutettuna, itselläni on kirja, mutten ole tullut kokeilleeksi.

  VastaaPoista
 3. Syksyä on tosiaan ilmassa. Oranssi antaa voimaa.

  VastaaPoista
 4. Täälläkin sataa ja on niin syksyinen ilma, takkaan piti jo laittaa tuli.
  Kiva tekniikka ja ihanan oranssinen työ!

  VastaaPoista
 5. Sataa todellakin niin, että kohina käy, ts. saa olla sisällä ja ommella :D Kiva blokki kauniilla syksyisellä värityksellä!

  VastaaPoista