keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Onnenpäivä

Viikko-ohjelmaan tuli erinäisistä syistä muutos, joten tämä postaus tuleekin ihan oikeaan aikaan eikä jälkijunassa. Ihan ensiksi kuitenkin muistaessani kiitän kaikista kommenteista tuohon kaleidoskooppi-postaukseen ja iso kiitos myös nimipäiväonnitteluista :-)

Eipä ole varmaan vuosiin ollut näin mukavaa nimipäivää: olo oli ihan kuin lapsella, kun innoissani availin saapuneita pulleita kuoria.

Tässä kaikki ihanuudet yhteiskuvassa. Kaikille löytyy aivan varmasti käyttöä, jos ei ennemmin, niin sitten myöhemmin :-) Iso KIITOS!!!

*****
Ps. En itse huomannutkaan, että yksi lähetys puuttuu vielä. Nyt jännityksellä odotetaan, onko postilaitos onnistunut hukkaamaan sen, mikä ei kyllä olisi ensimmäinen kerta maailman historiassa.

*****
29.10.2014 Voi turkasen turkanen! Kun on postin, tai siis Itellan, kanssa tekemisissä, voi varautua mihin vaan. Niinhän siinä sitten kävi, että yksi kangas jäi tulematta ja seilaa nyt jossain, ties missä. Harmittaa eniten lähettäjän puolesta, joka oli superystävällinen ja lähetti korvaavan nimpparikankaan tilalle:

Iso kiitos tästäkin :-)

Toivottavasti tämä oli ainoa takaisku tälle kangasvaihdolle.

7 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköistä ja mitä ihanuuksia oletkaan saanut:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita ihanuuksia. Hyvää nimipäivää ;D

  VastaaPoista
 3. Värikästä postia olet saanut!

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva, että nimipäivävaihdon kautta löysin blogisi! :o)

  VastaaPoista
 5. Kiva, ei näyttänyt olevan kahta kertaa samaa kangasta! Jokohan puuttuva paketti on saapunut..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti nyt näyttää siltä, että posti on onnistunut hukkaamaan(?) sen yhden paketin :-(

   Poista