torstai 16. lokakuuta 2014

Välihuokaus

On kyllä ollut niin tilkkutyöntäyteinen alkusyksy ettei ole ehtinyt blogiakaan päivittämään. Mutta nyt on työ sen verran hyvässä vaiheessa, että voin esitellä tähän astisen tilkkuiluhistoriani vaativimman tekeleen:

Tilkkutyökurssin alettua tänä syksynä opettajamme esitteli meille amerikkalaisen Ricky Tims'in Kaleidoskooppi-mallin ja kysyi, haluammeko tarttua haasteeseen. No tietysti halusimme. Alkuun olin kyllä aivan pihalla koko hommasta, kaikki tuntui vaikealta kankaiden valitsemisesta lähtien. Mutta sitten kun pääsi alkuun, niin tekotapa selkeni ihan kuin itsestään. Kankaiden valitseminen oli kyllä haastavaa jokaisessa "välivaiheessa", enkä välttynyt purkamiseltakaan, mutta loppujen lopuksi olen ihan tyytyväinen aikaansaannokseeni. Eikä tuosta puutu "enää" kuin tikkaus ja reunukset ja sitten se on valmis ripustettavaksi olohuoneen seinälle paraatipaikalle. Sen jälkeen voinkin ruveta miettimään uuden sohvan ja verhojen ostoa, ne kun ovat täysin eri värimaailmaa kuin tämä työ :-D

Ps. Työn koko on 115 x 115 cm.

13 kommenttia:

 1. Kyllä on ollut haastetta! Työ on hieno ja värit kauniit!

  VastaaPoista
 2. Aivan upea! Olen miettinyt tuolla mallilla tekemistä, olen katsonut The Quilt Showsta Rickyn videon pariin kertaan. Hienot värit. Sohvalle pari tilkkutyynyä, joissa yhdistät sohvan ja tilkkutyön värit, niin voit selvitä pienemmällä investoinnilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi budjetti ei salli huonekaluostoksia, joten joutuu tyytymään vähempään. Itse asiassa Eurokankaassa olisi yksi verhokangas, joka juuri sopivasti yhdistäisi nuo värit :-)

   Poista
 3. Ja kun oikein etsin, löysin Ricky Timsin Kool Kaleideoscope Quilts-krijan hyllystäni. Freeezer-paperiakin on reilusti. Nyt on vain aloittamista vaille valmis.

  VastaaPoista
 4. Onpa upea työ! Kangas- ja värivalinnat ovat menneet ihan nappiin. Tuo kyllä kelpaa laittaa seinälle, parhaalle paikalle.

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis työ. Värit ovat upeat.

  VastaaPoista
 6. Aivan kerrassaan upea työ, tuossan on kyllä haastetta:) Kauniit värit.

  VastaaPoista
 7. Todella upea työ! Siinä on ollut haastetta kerrassaan ja hyvin olet kaikesta selvinnyt. Nyt vaan nautiskellen tikkaamista.

  VastaaPoista
 8. Tuon jälkeen kannattaakin huokaista ja pitkään, niin upean työn olet tehnyt!

  VastaaPoista
 9. Hieno työ! Itse olen tehnyt tuon vähän pienempänä, houkuttaisi tehdä toinen "oikean" kokoinenkin :)

  VastaaPoista
 10. Superhieno! Aivan häkellyttävä tilkkutyö! Värit toimivat hienosti.

  VastaaPoista
 11. Huh, näyttää tosiaan haastavalta, komea tuli!

  VastaaPoista