maanantai 12. maaliskuuta 2018

Ei muovikasseille

 Olen yrittänyt kaivella puhelimen kätköistä kuvia tekemistäni käsitöistä ja sieltähän löytyi sellaisiakin, joita en edes muistanut tehneeni. Kiva välillä yllättää itsensä :-)

Siirryin kankaisten ostoskassien käyttämiseen vasta pari vuotta sitten, mutta sen jälkeen olenkin jaellut muovikassin korvikkeita myös ystäville ja tutuille. Ainoastaan yksi henkilö on kieltäytynyt vastaanottamasta kassia, tykkää kuulemma enemmän muovikasseista, kun niitä voi käyttää roskapussina. Hmh, no, enhän minä pakota :-)


Tuon simppelimmäksi ei kangaskassin malli voi mennä, mutta olen sen todennut itselleni erittäin sopivaksi ostoskassiksi. Viime kesänä tein yhtenä päivänä viisi kassia viemisiksi ystävilleni, sarjatyönä se sujui sukkelaan. Kuvan kassin tein pojan urheiluseuran arpajaisiin. Ja vaikka itse sanonkin siitä tuli niin hieno (kiitos kankaan), etten meinannut hennoa siitä luopua, kun kangasta ei ollut enempää :-) Onneksi olen älynnyt edes tuosta ottaa kuvan, kun muita en näköjään ole ikuistanut. Tosin eipä niissä olisikaan muuta erilaista kuin kankaan kuosi :-)


Saatiin Vantaan aikuisopistoon vihdoin ja viimein monen vuoden kinumisen jälkeen nypläyskurssi, mutta siitä tuonnenpana. Havahduin kurssia edeltävänä päivänä (juu, aina kaikki viime tipassa) siihen, että missäs ihmeessä kuljetan nypläystyynyn ja muut tilpehöörit. Eihän siinä muu auttanut kuin ruveta ompelemaan. Aikaa oli niin vähän, että kassista tuli taas yksinkertaisuuden huipentuma, mutta mitäs siitä, kun se toimii. Nepparin tai pari voisin kyllä vielä lisätä yläreunaan. Jo kolmen kurssin verran tuo on nyt osoittautunut oikein sopivaksi (ja on taatusti kivempi kuin se sininen Ikean muovikassi, jonka ensin meinasin ottaa tuohon käyttöön).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti