maanantai 28. lokakuuta 2013

Pieleen mennyt korttitemppu

Taikuritkaan ei aina onnistu, ei ainakaan ensimmäisellä kerralla, niin että kai tälläiselle taikoja taitamattomalle sallitaan pienet lipsahdukset?

Tilkkutyökurssilla oli jokunen kerta sitten aiheena korttitemppu-blokki ja näin kävi! Ehkä hieman hikeennyin, kun huomasin virheeni. Hölmöyksissäni läksin tekemään tuota suuresti rakastamallani paperitekniikalla, mutta tämä olisikin ollut helpommin toteutettavissa opettajan opettamalla pikatekniikalla. Parilla viime kerralla aivot eivät ole olleet ihan parhaimmassa terässä ja sähelsin tuon kanssa jo pari viikkoa sitten, mutta viime torstaina sitten lopullisesti. Arrgghh. Opettaja oli sitä mieltä, että antaa olla näin, purkamisessa olisi liian suuri vaiva. Olin itse samaa mieltä, sillä ajatus purkamisesta nosti niskakarvat pystyyn. Kerrankos sitä virheitä sattuu...

Homma jäi kuitenkin kaivelemaan ja pari päivää mietittyäni tartuin tänään ratkojaan, poistin väärät palat ja ompelin uudet tilalle.

No nyt näyttää paremmalle ja silityksen ja tikkausten jälkeen ei korjausta varmaan enää kovin helposti huomaa. Tästä olisi tarkoitus tulla tyynynpäällinen.

8 kommenttia:

 1. Hyvin yhteensopivat kankaat ja kiva malli. Purkamista ei todellakaan huomaa kuvasta. Värit valloittavat katseen.

  VastaaPoista
 2. Tuo on kivan näköinen blokki ja joskus täytyy kokeilla. Luulen, että menisi metsään ensimmäinen minultakin, ei minussa ole oikein temppuilijaksi.

  VastaaPoista
 3. Tekevälle sattuu : D En kyllä minäkään 'kuunakullanvalkeana' voisi jättää blokkia korjaamatta.

  VastaaPoista
 4. Minusta tuo virheellinen versio on itse asiassa aika hauska - se panee miettimään, mitä kahdelle alimmalle "kortille" oikein on tapahtunut :) Mutta tiedän myös tunteen, joka seuraisi, jos virheen jättäisi korjaamatta - se piinaisi aina... Hyvin olet korjannut: jos ei tietäisi virheestä, ei aavistaisi mitään.

  VastaaPoista
 5. Ainahan se purkaminen kiukuttaa, mutta yleensä se kannattaa. Niin kuin tässäkin tapauksessa. Kaunis blokki, .

  VastaaPoista
 6. Kerrankos sitä! Kiitos, että kerroit virheestäsi. Lohduttaa aina kun näkee, ettei ole ainoa jolle joskus käy vähän hupsista.

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä Hannelen kanssa, tuo karannut kulma-blokki on hauska! Mutta senhän voi sitten halutessaan tehdä tarkoituksella, kun on nyt harjoitellut :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista! Olen enemmän kuin tyytyväinen, että päätin korjata virheen. Työ olisi muuten todennäköisesti päätynyt jonnekin laatikkoon ikiajoiksi.

  VastaaPoista