Keskeneräiset

Keskeneräisyyksiä löytyy... ja paljon :-) Niitä on tosi vanhoja ja sitten vähän uudempia ja kaikkea siltä väliltä. Miten niitä onkin kertynyt niin paljon? No, siitä kai se johtuu, että kesken kaiken on nähnyt jotain uutta ja mielenkiintoista, jota on pitänyt heti päästä tekemään. Ja seuraavan työn kanssa on käynyt samoin ja seuraavan ja... Elän kuitenkin siinä toivossa, että työt valmistuvat jossain vaiheessa ja saan siirrettyä ne pois täältä :-)

**********Tämän albumipeiton teko on alkanut joko 2017 keväällä, tai 2016 syksyllä...

**********


Kuusio-peitto ihan alkutekijöissään. "Kukkia" on kyllä valmiina useampiakin, milloinkahan saisi yhdistettyä?

**********


Näistä "isoäidin blokeista" on tulossa mahdollisesti torkkupeitto. Aloitettu kesällä 2012, jos en ihan väärin muista.

**********


Tämän kompassi-työn aloitin syksyn 2012 tilkkutyö-kurssilla. Seinälle tulee tämä sitten joskus...

**********


Uuden tekniikan harjoitustyö. Tästä tulee joskus pöytäliina...ehkä...

**********


Ensimmäisellä tilkkutyö-kurssilla tekemäni hirsimökki-harjoitustyö. Muuntuisiko pöytäliinaksi?

**********


Ehkä pieni liina, tai sitten "nukenpeitto". Uuden mallin kokeilua.

**********


Uuden mallin kokeilua. Torkkupeitto tästä toivottavasti joskus valmistuu.

Edit 19.2.2018: ei valmistu ainakaan tässä muodossaan. Niin paljon otti päähän nuo väärin päin leikatut palaset, että yhtenä päivänä tartuin ratkojaan ja purin koko työn...

**********
Virkattu peitto isoäidin neliöistä


Tämä peitontekele on ollut tuossa vaiheessa varmasti parikymmentä vuotta. Sen tekeminen jymähti palojen yhdistelyyn, se kun oli mielestäni niin mahdottoman tylsää. Tosin eipä taida palojakaan olla tarpeeksi edes torkkupeittoon, mutta langat on kyllä edelleen tallella, joten toivottavasti virkkausinto iskee jonakin päivänä. Tavoitteenani oli, että jokainen pala on erilainen ja tarkkaan pidin kirjaa, mitä väriyhdistelmiä olin käyttänyt, huh...

**********
Tutankhamonin kultanaamio ristipistoina


Tämä taitaa olla vanhimpia keskeneräisiä ristipistotöitäni, eikä tuosta enää paljon puuttuisi. Olen kouluajoista asti tykännyt kovasti kaikenlaisista "faaraoiden Egypti" -aiheisista jutuista ja muistan, kuinka innoissani olin tämän pakkauksen löydettyäni. 

**********
Horoskooppimerkki ristipistoina


Tämä työ aiheuttaa niin suurta noloutta, että melkein ei kehtaa sitä edes näyttää. Olin suunnitellut tämän lahjaksi hyvälle ystävälleni hänen 40-vuotispäivänään, mutta eihän se valmistunut siihen mennessä. Ja nyt se noloin osuus: kyseinen ystäväni on täyttänyt jo 50, eikä ole edelleenkään saanut tauluaan. Voi itku... :-(

**********
Maisema ristipistoina


Tämä työ pitäisi ottaa käsittelyyn ihan ensimmäiseksi kaikista keskeneräisistä, sillä tästä puuttuu vain muutama hassu pisto. 

**********
Nefertiti-ristipistotyyny


Lisää Egypti-aiheista. Tämän tyynypakkauksen sain yhdeltä ystävältäni palkaksi kukkien kastelusta ja olin tietysti onnesta soikeana :-) Niin kuin näkyy, ei olisi enää paljon pisteltävää.


Pistelyosuus valmiina. 

**********
Unikot-ristipistotyyny VALMIS 27.1.2021


Olen saanut tämän kirjontapakkauksen lahjaksi muistaakseni -80-luvulla ja kauan meni, ennen kuin aloin tuota kirjomaan. Stoppi tuli sen vuoksi, kun noita kukkia kirjoessa täytyy olla ihan ehdottomasti päivänvaloa, muuten noita oranssin eri sävyjä ei erota. Kaunis tyyny, voi kun vaan saisi valmiiksi.

**********
Lisää keskeneräisiä, kunhan saan niitä kuvattua :-)

3 kommenttia:

 1. Kiva idea kuvata keskeneräiset työt. Niitä kertyy kummasti.

  VastaaPoista
 2. Hauska tämä keskeneräisten töiden sivu, voisin itsekin tehdä tälläisen, kun keskeneräisiä vain kertyy ja kertyy, vaikka kuinka yrität tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kiva" kuulla, etten ole ainoa keskeneräisten haalija :-)

   Poista