tiistai 6. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen

Oikein hyvää ja käsityöntäyteistä alkanutta vuotta!

Joulukuusi on riisuttu koristeista ja kynttilöistä ja odottaa poisvientiä. Niin se joulu taas meni, mutta ennen kuin huomaakaan, seuraava on taas ovella. Onneksi siinä välissä on kaikenlaista muuta :-)

Ostin itselleni joululahjaksi uuden "lelun", tabletin. Ihan hauska kapistus. Sille piti sitten kehittää jonkinlainen pussukka suojaksi. Netistä löytyy vaikka minkälaista ohjetta, mutta yhtäkkiä muistin joskus tilkkutöissä tehdyn pussukan ohjeen (jonka jopa kirjoitin silloin muisiin) ja ei muuta kuin mittailemaan ja kangasta leikkaamaan. Ja menikös se sitten niinkuin Strömsössä? No ei tietenkään. Ensimmäiseen versioon olisi mahtunut älypuhelin juuri ja juuri :-) Seuraavaksi piti ottaa aivosolut käyttöön ja jopas jotakin, sain aikaiseksi ihan kelvollisen tuotteen.

Pussukka etupuolelta. Kankaan valintaan ei tuhraantunut kauan aikaa. Olen säilönyt tuota kangasta kuin aarretta enkä vieläkään ymmärrä, miten "joku" on voinut tästä luopua :-) Nyt se pääsi vihdoin hyötykäyttöön.

Sisäpuoli näyttää tältä. Muistin jopa lisätä taskun kuulokkeille.

Luulin, että napin valinta olisi vaikeaa, mutta ei se ollutkaan. Istuu kuin nenä päähän ja sillä on jopa tunnearvoa, kun on yli 50 vuotta vanha. Edesmenneen äitini nappilaatikosta :-)

Tässä nyt pussukan ainoa itseäni harmittava asia, ruusun sijoittelu. Olisi saanut olla alempana. Mutta menee se noinkin, kun on pakko.

12 kommenttia:

 1. Hieno pussukka hyvälle lahjalle. Kangas on kaunista, pidän kaikista kankaista, joissa on tekstiä. Ja tuossahan on viela kaunoa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kangas ja hieno pussukka!

  VastaaPoista
 3. Kaunis todellakin ja kangas aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Kaunis pussukka kauniista ruusukankaasta!

  VastaaPoista
 5. Kiva, että tablettisi sai mieleisesi kotelon! Minunkin tablettikoteloni ensimmäinen versio oli liian pieni, mistä mahtaa tällainen epidemia olla lähtöisin. Hyvä alku sun vuodella! Heti valmista!

  VastaaPoista
 6. Pussukka on täydellinen nappia myöten. Kangas on superkaunista.

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis kangas ja ihan priima lopputulos!

  VastaaPoista
 8. Pussukkasi voittaa mennen tullen kaupan pussukat!

  VastaaPoista
 9. Onko minulla ollut tuollainen kangas? Ei minkäänlaista muistikuvaa. Kivaa, että löysit sille hyvän käyttökohteen. En tee itse pussukoita ja jotkut kankaat ovat selvästi parhaimmillaan pilkkomatta. Punainen nappi kruunaa kokonaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä kaikkia kankaita voi muistaa :-)

   Poista
 10. Todella kaunis pussukka. Niiin ihana kangas.

  VastaaPoista