tiistai 28. elokuuta 2012

Silputtua

Nukkekotiblogissani kävijät ovat jo ehkä tottuneet siihen, että poukkoilen sinne tänne tekeleissäni. Yhtenä päivänä tulee kuvia hajuvesistä ja lierihatuista, seuraavana miestenpaidoista tai huonekaluista. Ja koska bloginpitäjän luonne ei muutu mihinkään blogin vaihtuessa, niin sama toistuu täälläkin. Mutta siihen ei voi muuta todeta kuin että "sellainen minä olen" :-) Ja siinä myös yksi syy siihen, miksi töiden valmistuminen vie niin toivottoman kauan aikaa, heh. Pää pursuaa ideoista ja kesken yhden työn teon joku toinen idea haluaa ihan väkisin päästä toteutusasteelle. Blogille olisi pitänyt antaa nimeksi Anitan sillisalaatti ja sekametelisoppa, olisi ehkä kuvannut tätä hommaa paremmin ;-)

Mutta asiaan. Paperitekniikkaan palaan ihan varmasti ihan kohta, mutta nyt on pakko vilauttaa, mitä tein viikonloppuna. Onneksi aamukahviaika on takana ja vielä ei ole päiväkahviaika, sillä joku saattaisi vetäistä kaffet väärään kurkkuun = henkitorveen. Mietiskelin jokunen päivä sitten niiden kangassilppujen säästötoimia ja mainitsin kokeilleeni tilkkumaalausta. Seuraava kuva liittyy siihen:


Suurin osa noista on silputtu juuri tuon em. kokeilun aikaan, mutta on siinä muutama viikonloppuna tuhottu kangassuikalekin mukana. Ja vasemmassa yläkulmassa on pieni, vielä keskeneräinen, yritys silppujen "hyötykäytöstä". Sitä ei saa missään tapauksessa katsoa suurennuslasilla, sillä olen aivan noviisi ja superhuono vapaassa konekirjonnassa. (Mutta kun ei sitä opikaan, jos ei harjoittele.) Isoäidin peiton palojen leikkaus alkoi kangertelemaan sitä mukaa, kun kangassilppuvuori kasvoi ja kun sitten päähän putkahti jostain idea tuosta "väriympyrästä" en voinut muuta kuin ryhtyä asettelemaan silppuja kankaalle (pinseteillä) :-D Tuossa on myös toisen kauan aikaa päässäni muhineen idean alku. Rakastan nimittäin kangaskirjoja ja tuosta tulee nyt ensimmäinen sivu ensimmäiseen "kirjaani". Toinen sivu odottelee jo sitä pelottavan ihanaa kirjontaa ja monta ideaa uusiksi sivuiksi odottaa vuoroaan.

Niin että nyt haluaisin yhtäaikaa tehdä noita kirjan sivuja, Kvilttaajan paperitekniikka-varista, isoäidin peittoa ja... Apua!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti