sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sitä sun tätä


Hieman on alkanut harmillisesti tämän vuoden ensimmäiset tilkkutyökurssit, kun opettajamme sairastui ja on pitkään poissa. Ehdimme aloittaa keskiviikon kurssilla akvarellitekniikalla tehtävää pussukkaa, kuvassa pohjan tilkut vihdoinkin "oikeassa" järjestyksessä. Sijaisen opastuksella jatkoimme viime viikolla pussukan tekoa. Seuraava kuva siitä projektista sitten, kun on valmista... toivottavasti ensi keskiviikkona.


Torstain kurssilla ei olla päästy oikein vauhtiin. Ensimmäinen kerta peruuntui, toisella kerralla neuloin Äiti Teresan -peittotilkkuja(!). Viime kerrallakaan ei päästy aloittamaan mitään uutta, mutta onneksi olin varautunut keskeneräisillä töillä ja syksyllä aloittamani sieni-patalappu valmistui. Mikä lie tuo lajike, luultavasti joku satumaailman taikasieni :-) Paperitekniikalla toteutettu.


Sama takapuolelta. Tykkään tästä melkein enemmän kuin etupuolesta :-)

6 kommenttia:

 1. Hyvälle näyttää akvarellityösi. Patalapussa on tosi kivat kankaat!

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostaa myös tuo akvarelli, on listalla kokeiltavat! Näyttää hyvältä!
  Patalappuja aina tarvitaan ja tuo paperitekniikka myös kokeiltavat listalla, kivan näköinen!

  VastaaPoista
 3. Sinun hyvälle blogillesi olisi minun seinällä jotain

  VastaaPoista
 4. Katso seinälleni siellä on jotain sinulle

  VastaaPoista
 5. Kiitos vierailustasi. Selailin blogiasi ja ihastuin, sinulla todella kauniita tilkkutöitä. Kissasi on ihana, varsinkin siellä kun tarkasti sen lintu työsi.

  VastaaPoista
 6. Näyttää, että olet saanut toisenkin viestin ja arvaan mitä siinä on, mutta minä haluan myös antaa sinulle samallaisen tunnuksen, ihastuin niin sinun monipuoliseen käsityöharrastukseesi.

  VastaaPoista