maanantai 8. huhtikuuta 2013

Harjoituskappaleita

Laitanpa tähän kuvat ensimmäisistä nypläysharjoituksistani, vaikka eivät erityisen hienoja olekaan :-)


Ihan ekaksi sanon, että älkää katsoko langanpäitä, jotka eivät ole minkään sääntöjen mukaan solmittu, kun tarkoitus oli vaan harjoitella lyöntejä (kamalaa selittelyä). Ylempänä ensimmäinen harjoitus, alempana ihan itse keksimäni harjoituskappale. Paljon on opittavaa, kun lyöntien lisäksi pitäisi oppia tekemään tasaista jälkeä. Reunoista huomaa, että olen välillä kiristänyt lankaa liikaa, mutta kai sekin ajan kanssa kehittyy (perfektionistin pitäisi mielestään onnistua ensimmäisellä kerralla).


Kuuden parin utti tuli myös selätettyä, alempana virallinen harjoitusversio. Sininen pitsi näyttää luonnossa paljon paremmalta kuin kuvassa ja - yllätys, yllätys - eikös vaan jokunen virhe ole sinnekin tullut :-D Tuo sininen lanka oli hieman liian jäykkää nypläykseen, oli ainakin näin aloittelijalle vähän vaikeampi tapaus, mutta kaikkea on kokeiltava :-)

Nyt on taas ihan mahdoton luomisen tuska, kun tekisi mieli tehdä tilkkutöitä ja tekisi mieli jatkaa nypläyksen harjoittelua ja... Onneksi ei lopu tekemiset kesken.


3 kommenttia:

 1. Hienoja ovat. En ole koskaan nyplännyt ja eipä taitaisi kärsivällisyyskään riittää.. Minä olen tässä viikonloppuna tikkaillut päiväpeittoa ja aloitellut yhtä pientä tilkkupeittoa ;)

  VastaaPoista
 2. Hei hyvän näköisiä harjoittelu kappaleita!
  Nyplätty pitsi on vaan niin kaunis ei sille voi mitään.

  VastaaPoista
 3. Noistahan saa jo somisteita vaikka mihin! Hieno alku.

  VastaaPoista