lauantai 28. joulukuuta 2013

Viimeinen tänä vuonna

Hitsiläinen sentään, kun on päivitykset jääneet jälkeen viime aikoina. Monta juttua olen tehnyt tässä loppuvuoden aikana, mutta kun en saa otettua niistä kuvia. Varsinaista saamattomuutta :-)

Tästä oli kuitenkin pakko napata kuva pikaisesti, ennen kuin luovutin sen saajalleen. Tehtiin tilkkutyölaukkukurssilla mm. tälläisiä koreja ja itse tekaisin pari jouluisista kankaista, ajankohta kun oli sopiva. Tuo oli kyllä niin yksinkertainen tehdä kuin vain voi ikinä olla, mutta silti varsin kiva. Kangasvalinnat vaikuttavat paljon. Ohje tähän koriin löytyy täältä.

Niistä muista valmistuneista kerron sitten ensi vuonna, sillä tänä vuonna en taida enää ehtiä (tai mistä sitä tietää). Toivotan kuitenkin kaikille käsityöharrastajille ja muille vierailijoille Oikein Hyvää Uutta Vuotta! Paljon uusia inspiraatioita ensi vuodellekin!

3 kommenttia:

  1. Kivan näköinen kori. Tuota voisin kokeilla. Hyvää Uutta Vuotta sinullekin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos korivinkistä, kävin katsomassa linkn ja laitoin talteen. Hyvän uuden vuoden toivotukset sinnekin!

    VastaaPoista
  3. Nuo ovat hyviä koppia pitää aina muutama varastossa. Ns. nopeiden lähtöjen pelstaja, kun pitää nopeasti keksiä jotain viemistä kylään mennessä. Talviaikaan voi täyttää tuikuilla ja kesälla kekseillä tai suklaalla.

    VastaaPoista