lauantai 29. maaliskuuta 2014

Joskus on vaikeaa...

... nimittäin kuvien ottaminen käsitöistä, kyllä te tiedätte. Huono valaistus oli tämän kertaisen kuvaussession ongelma, mutta oli siinä yksi toinenkin este...


Tarkoitukseni oli esitellä kevään tilkkutyökurssin viimeinen tekeleeni PÖYDÄLLÄ, mutta menköön nyt näin. Lisään sitten paremman kuvan myöhemmin. Olen tuosta liinasta todella iloinen, sillä kuten jotkut varmaan muistavat, meikäläisellä tuppaa olemaan enemmän niitä keskeneräisiä :-D Liina koostuu neljästä blokista (+reunakaiteleesta), joiden tekotavan näkee täältä ja täältä. Helppoa kuin heinänteko!

5 kommenttia:

 1. Keväinen liina - kissallekin mieleen! Kiitokset linkistä, noin päin leikattua neljän neliön blokkia en ole aikaisemmin nähnytkään :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis liina ja ihanan keväinen vihreä! Kiitos linkistä laitoin muistiin.

  VastaaPoista
 3. Linna on kaunis ja kiitos linkistä. Aion kokeilla tuota tekniikkaa. Kissa on oikein hyvä tilkkutöiden esittelijä ja tuo liinalla pötköttelevä yksilö on erityisen soma.

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva! Vaikka kissasi varastaa liinalta kaiken huomion. Liina on varmasti hyvä, koska sopii hyvin kissan aluseksi. Olet selvästi kiltti ihminen ja siitäkin saat pisteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissoilla on yleensäkin tapana varastaa huomio kaikesta :-) Ja niiltä on myös usein vaikea kieltää mitään ei-haitallista, vaikkapa nyt pöytäliinan päällä pyörimistä :-D

   Poista