keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ompelua ompelun vuoksi

Ihan kamala luomisen tuska ollut viimeiset pari viikkoa. Ideoita pyörii päässä niin, ettei niihin ehdi tarttua, kun on jo seuraava idea mielessä. Tee siinä sitten jotain järkevää. No, seuraavan ymmärtää vain toinen tilkkutöiden harrastaja (ainakin toivon niin) :-)

Tää on sitä "ompelua ilman järjen häivää", jota olen ennenkin harrastanut. Ja on se kumma, että vaikka kuinka ompelee, niin ne tilkkusilput ei tunnu vähenevän yhtään... Pitäis vielä keksiä noille jotain jatkokäyttöä, mutta eiköhän se valkene ajallaan sekin. Tuohon puuhaan saa kyllä sen pahimman ompeluvimman purettua.

8 kommenttia:

 1. Kivoja blokkeja! Olen alkanut epäillä, että silput lisääntyvät keskenään, ja kun koppaa yrittää tyhjentää, niin tyhjentyneeseen tilaan syntyy alipainetta, joka vetää uusia jämäpaloja puoleensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, tuosta se siis johtuu! Vihdoinkin tieteellinen selitys asialle :-D

   Poista
 2. Kun ompelee ompelemisen vuoksi, kasvaa ompelukokemus ja sitten pystyy joskus tekemään sen todellisen mestariluomuksen. Kivoja blokkeja. Jatka tekemistä vaan ja kyllä ne silput alkavat vähetä jossain viidennensadannen blokin kohdalla ;=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhhaa, eihän noita sitten enää puutukaan monta ;-D

   Poista
 3. Järjetön ompelusi on tuottanut kauniita blokkeja. Toivottavasti ompeluvimmasi jatkuu kiivaana.

  VastaaPoista
 4. Samantyyppisissä ajatuksissa täällä ollaan:)
  Tee lisää vaan noita ja sitten laitat kaikki yhteen niin eiköhän niistä jotain kivaa synny.

  VastaaPoista
 5. Kivat blokit! Sopivat varmasti samaankin työhön. Peitto tai tyynynpäällinen! Voi kun rahakin lisääntyisi samalla kun sitä käyttää.

  VastaaPoista
 6. Luin ensin, että "Ihan kamala luminen tuska..." Onneksi se oli taas lukijan moka eikä oikeasti ollut mitään lunta lähelläkään. Hyvin tuttua on tuo ilman järjen häivää ompelu! Kyllä noillekin blokeille vielä käyttöä tulee. Eikös nuo ole niitä grazy-roseja?

  VastaaPoista