maanantai 19. helmikuuta 2018

Pitkästä aikaa

Hups, onpahan vierähtänyt edellisestä postauksesta kuukausi jos toinenkin. Iski jonkinmoinen bloggausväsymys, käsitöitä olen kyllä tehnyt. Nyt voisi heräillä täälläkin :-)

Aloitanpa sitten tilkkutöillä.

Tämän patalapun tein ystävälleni tupaantuliaislahjaksi. Pakko mainita, että ikkunassa on pätkä itse nypläämääni pitsiä :-D Ja juuri nyt huomasin, että kuvassahan on melkein Suomen kesä: puissa päärynöitä ja omenoita ja taivaalta tulee lunta(?)! Öh, tuossa kohti kankaan valinta ei ole onnistunut ihan nappiin :-o


Olen nyt pitänyt vähän taukoa tilkkutöistä (itse asiassa nypläyksen syytä), mutta viimeisin kurssilla keskeneräiseksi jäänyt työ on albumipeitto. Opettaja toi blokkiehdotuksia, jokainen sai valita mieluisensa (on siinä yksi netistä poimittu joukossa). Muut tekivät säntillisesti kaikista blokeista samankokoisia, mutta tyylilleni uskollisena halusin poiketa joukosta :-D Tykkään tuosta kyllä tosi paljon, vielä kun saisi joskus valmiiksi.

7 kommenttia:

 1. Ihana tuo patalappu! Jos ikinä saisin aikaiseksi pienenkään pätkän pitsiä, laittaisin sen kehyksissä seinälle. En raaskisi luopua siitä koskaan. Toivottavasti kuva ei ole ensi kesästä, vaan vaikka viimevuoden Vapusta! Blokkisi ovat kauniita ja värit toisiinsa sopivia.

  VastaaPoista
 2. Voi söpöys tuota patalappua! Sääkin siinä on suht realistinen, joten taivaan kangasvalinta on ihan ok :)

  VastaaPoista
 3. Ihana syksyinen kuva. Saattahan sitä lunta sataa jo sadon aikaan =)

  VastaaPoista
 4. Patalappusi kuvaa hyvin näitä Suomen säitä, anna vain tulla lunta, sattuu sitä oikeastikin joskus.Lappu on varsinainen söpöläinen! Albumipeitossa on kivat, pehmeät värit!

  VastaaPoista
 5. Patalappu on tosi kiva tuparilahja ja mukava kun pitsikin on omaa tuotantoa :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis patalappu! Kaunis peitto tulossa, ihanat värit.

  VastaaPoista