tiistai 9. heinäkuuta 2019

Valmista

Olin tuossa loppukeväästä melkoisen ahkera ja ahkeruus palkitaan, eikös niin sanota? Tässä tapauksessa saan poistaa yhden kohteen keskeneräisistä.


Aiemmin kirjoitettua: "Käsityötä tämäkin mitä suuremmassa määrin. Eräs naapurini oli heittämässä kuvan (11 vuotta omalla parvekkeellaan majaillutta) penkkiä roskalavalle, mutta pelastin sen hävitykseltä. Oma poikani kylläkin näki tuossa vain roskaa, mutta itse näin/näen siinä hienon penkin :-) Melkein unohdin "ennen-kuvan", mutta onneksi ehdin hioa vain yhden laudan. Tällä hetkellä (27.5.2018) penkki on osina, puuosat on hiottu ja seuraavaksi suunta käy rautakauppaan maali- ja lakkaostoksille."



Tässä penkki hiottuna, maalattuna ja uudelleen kasattuna. (Kuva voisi olla parempi...) Istuinosan laudat olivat kyllä varsin huonossa kunnossa, mutta tein parhaani. Seuraavaksi joutuu vaihtamaan laudat kokonaan, mutta kyllä tuossa nyt jonkun hetken istuskelee. Erityisesti tykkään noista metalliosista. Yritän muistaa ottaa niistä tarkemman kuvan. Tuohon vielä pari tyynyä...

1 kommentti: