torstai 7. helmikuuta 2013

Jotain valmista ja jotain kokeiltua


No niin, aiemmassa postauksessa esittelemäni tilkut muotoutuivat pussukaksi niin kuin oli tarkoituskin :-) Varsin tyytyväinen olen työhön, vaikka jälleen kerran siitä puuttuvat "lenksut", jotka helpottaisivat vetoketjun avaamista. Kaikkea ei voi saada (lue: en jaksanut niitä tehdä).

Viime viikon torstain ja eilisen kurssikerran työt ovat vielä siinä määrin kesken, että niihin palaan myöhemmin. Tänään meinasi myös käydä huonosti, kun yllättäen en päässytkään kurssille. Vähän harmitti, kun aiheena olisi ollut bargello-tekniikka, jota en ollut ennen kokeillut ja suikaleetkin olin jo valmiiksi leikannut. Kauan en kuitenkaan jaksanut harmitella, vaan otin apuun internetin ihmeellisen maailman, tutkin ohjeita ja johan saivat kangassuikaleet kyytiä.


Ta-daa! Ihka ensimmäinen bargello-kokeiluni. Ja sitten pakollinen selittely-osuus: kankaat olisivat tietysti voineet olla toisenlaiset ja ehdottomasti tuo näyttää paremmalta kaukaa katsottuna, mutta tekniikka, joka on sangen mielenkiintoinen, tuli tutuksi ja se on pääasia.


Sama työ toisesta vinkkelistä :-) Suosittelen kokeilemaan!

7 kommenttia:

 1. Bargello on minulle ihan uusi ja vieras tekniikka, mutta näyttää tosi mielenkiintoiselle. Taas uusi juttu "joskus kokeiltavien" listalle, se alkaa olla jo aika pitkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lista on loputon, kun aina tulee jotain kiinnostavaa, jota haluaa kokeilla.

   Poista
 2. Arvaa mitä. Kävin ostamassa paper piecing kirjan. Se huikea epäonnistuminen kaivelee mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heh, ethän sä ole epäonnistunut! Toivotan onnea, ehkä sinäkin löydät paperitekniikan ilon :-)

   Poista
 3. Täytyy kokeilla, koska bargellosi näyttää niin kauniilta. Kauniit värit työssäsi.

  VastaaPoista
 4. Bargellosi on kaunis - etenkin pystysuunnassa.
  Jää ne lenksut minultakin pussukoihin laittamatta, aina olevinaan niin kiire saada valmista aikaan.

  VastaaPoista
 5. Katopa blogistani paper piecingillä ompelemiani lentäviä hanhia. Nämä ovat yllättävän helppoja, tähän asti. Ehkä se variskin joskus vielä syntyy.

  VastaaPoista